Ροζ τηλέφωνα

Τα ροζ τηλέφωνα απευθύνονται κυρίως σε άντρες, αφού αυτοί διαθέτουν την συνεχή ανάγκη να κάνουν σεξ, ή να σκέφτονται για σεξ. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο αντρικός εγκέφαλος σκέφτεται το σεξ κάθε 10 λεπτά. Έτσι εφόσον υπάρχει μια επιθυμία και ανάγκη οι εταιρείες φρόντισαν να την καλύψουν εμπορικά. Έτσι δημιουργήθηκαν τα ροζ τηλέφωνα και οι ροζ γραμμές όπου αυτός που καλεί κάνει ζωντανό τηλεφωνικό σεξ, είτε ακούει μαγνητοφωνημένες ερωτικές ιστορίες απολαμβάνοντας της υπηρεσίες οι οποίες απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Οι άντρες έχοντας την διαρκεί επιθυμία για σεξουαλικές σχέσεις και νέες γνωριμίες με γυναίκες καλούν στα σεξ τηλέφωνα για να ευχαριστηθούν την τηλεφωνική παρέα μιας πρόθυμης γυναίκας που ξέρει άριστα πως να χειριστεί την κατάσταση και να διατηρήσει το ενδιαφέρον της συζήτησης αμείωτο έτσι ώστε ο πελάτης να μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.

τηλεφωνικό σεξ Χανιά

Τελευταία με την σεξουαλική απελευθέρωση έχουν αυξηθεί και τα γκέι ροζ τηλέφωνα όπου ομοφυλόφιλοι άντρες απολαμβάνουν αντρική συντροφιά συζητώντας κοινά θέματα που τους ενδιαφέρουν. Η άποψη ότι σε αυτές της τηλεφωνικές γραμμές στο 100% οι συνομιλούντος μιλάνε μόνο για σεξ είναι λανθασμένη αφού οι μισοί τουλάχιστον αναζητούν κάποιον που θα μπορεί να τους ακούσει. Έχοντας ένα προσωπικό πρόβλημα επιζητούν απλά κάποιον με τον οποίο θα μπορέσουν να μοιραστούν το πρόβλημα ή την ανησυχία τους και θα λάβουν μια δεύτερη γνώμη. Ζούμε σε μια εποχή όπου η μοναξιά αποτελεί τεράστιο πρόβλημα και οι ροζ γραμμές αυξάνουν και πληθαίνουν.

Ροζ τηλέφωνα με άγνωστες γυναίκες

Το τηλέφωνο σεξ είναι η εμπειρία της σεξουαλικής ευχαρίστησης μέσω μιας τηλεφωνικής γραμμή. Αν ο σκοπός του τηλεφωνικού σεξ είναι ο αυνανισμός, τότε τα ροζ τηλέφωνα είναι το ταξίδι που πρέπει να κάνεις για να γνωρίσεις την εμπειρία.

Σε πολλούς άντρες αλλά και γυναίκες αρέσει να ακούνε στο τηλέφωνο αλλά και να μιλάνε βρώμικα. Η απελευθέρωση της γλώσσας και η χρήση ελευθεριότητας χωρίς να ντρέπεσαι από αυτά που λες ή ακούς μόνο σε ροζ γραμμές βρίσκει την κορύφωση της. Οι άνθρωποι στην προσπάθεια επίτευξη της σεξουαλικής διέγερσης δοκιμάζουν διάφορες τεχνικές αποσκοπώντας στην μεγιστοποίηση της ηδονής και την πραγματοποίηση των σεξουαλικών φαντασιώσεων τους. Για να γίνει όμως αυτό πραγματικότητα χρειάζονται δυο άτομα και μια τηλεφωνική γραμμή. Αυτό ακριβώς το κενό έρχονται να καλύψουν οι ροζ γραμμές. Μια γυναίκα και ένας άντρας σε ένα ροζ τηλέφωνο μιλάνε για σεξ και αυνανίζονται προσπαθώντας να μεταδώσουν ο ένας στον άλλο την ευχαρίστηση που νιώθουν από την ερωτική τηλεφωνική συνομιλία.

Μην μένετε με την εντύπωση ότι στης γραμμές 909 συνυπάρχουν μόνο ανώμαλοι και οι τηλεφωνήτριες. Πολλά ζευγάρια στην προσπάθεια αναζωογόνησης της σχέσης τους, ειδικά σε γάμους μετά από 10, 15 χρόνια, νιώθουν την ανάγκη να προσθέσουν λίγο αλάτι και πιπέρι και να παίξουν με της φαντασιώσεις και επιθυμίες τους μιλώντας σε ροζ τηλέφωνα με μια άγνωστη τους γυναίκα για έρωτα.

Οδηγός πως να γίνεις τηλεφωνήτρια σε σεξ τηλέφωνο

σεξ τηλέφωνα Μαρούσι

 • 1. Ελάχιστοι άνθρωποι θα καταλάβουν την φύση της εργασίας σου phone sex operator (PSO). Αν έχεις δουλέψει ως συνοδός κυριών η δουλειά της τηλεφωνήτριας σε ροζ γραμμή είναι τελείως διαφορετική.
 • 2. Τι θέλουν να ακούσουν οι άντρες στο κινητό τους; Η αλληλεπίδραση στο σεξ παραμένει εξαιρετικά ισχυρή.
 • 3. Πρέπει να είσαι διακριτική στην δουλειά σου. Να αφήνεις την πρωτοβουλία στον πελάτη αφού αυτός είναι το κύριο πρόσωπο και να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες μόνο εφόσον σου το ζητήσει. Το τηλεφωνικό σεξ διαφέρει από το ζωντανό μόνο στην αληθινή επαφή των σωμάτων σας.
 • 4. Η εργασία σου στα ροζ τηλέφωνα είναι απολύτως νόμιμη. Μην το ξεχνάς αυτό και έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν από εργασιακό συμβόλαιο.
 • 5. Μην φοβάσαι τα κουτσομπολιά της γειτονιάς. Η δουλειά σεξ τηλεφωνήτρια είναι όπως κάθε άλλη δουλειά και δεν πρέπει να σε επηρεάζει αρνητικά η να μην υπάρχει στο CV σου λόγω ντροπής. Εφόσον αυτή η δουλειά σου εξασφαλίζει τα προς το ζην δεν πρέπει να έχεις ενοχές και ταμπού.
 • 6. Σε κάθε δουλειά υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Σε αυτήν έχεις την δυνατότητα να κλείσεις το ακουστικό σε εξαιρετικά ενοχλητικούς πελάτες που παραβαίνουν τα όρια.
 • 7. Κάθε αρχή και δύσκολη, μέχρι να συνηθίσεις και να μάθεις της ιδιαιτερότητες της δουλειάς όμως αν έχεις αποφασίσει να κάνεις καριέρα στα ροζ τηλέφωνα τώρα είναι η στιγμή να αναρωτηθείς αν το αντέχεις.
 • 8. Μάθε να θέτεις όρια και κανόνες. Οι τακτικοί πελάτες στης ροζ γραμμές αγαπάνε να μιλάνε με την ίδια κοπέλα και να κάνουν τηλεφωνικό σεξ ζωντανά γιατί την σέβονται, και γιατί ξέρει πως να διατηρεί το επίπεδο σε μια συζήτηση.
 • 9. Μην κάνεις δυο δουλειές μαζί όση ώρα μιλάς στο σεξ τηλέφωνο με πελάτη. Είναι αντιεπαγγελματικό και θα το καταλάβει. Πρέπει να είσαι προσηλωμένη στην κάθε κλίση στο 100%.
 • 10. Ο άντρας μου ξέρει τι δουλειά κάνω και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Κερδίζω τίμια τα λεφτά μου και συνεισφέρω στον οικογενειακό προϋπολογισμό οπότε όλα είναι ΟΚ. Την ώρα της δουλειάς μου είμαι σεξ τηλεφωνήτρια όμως στον υπόλοιπο χρόνο μου είμαι εγώ.
 • 11. Μην φοβάσαι τον ανταγωνισμό. Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Ίσα ίσα που η εγρήγορση και η συνεχή βελτίωση σου στο αντικείμενο σεξ τηλέφωνα θα σε κάνει καλύτερη.

Σεξ ροζ γραμμές

ροζ τηλέφωνα Νέα Σμύρνη

Τα πλεονεκτήματα των ροζ γραμμών είναι:

 • - ανωνυμία
 • - εχεμύθεια
 • - κανένας κίνδυνος για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα
 • - Το πρωί θα ξυπνήσεις μόνος στο κρεβάτι σου, χωρίς να φοβάσαι από αυτό που θα αντικρίσεις κάτω από τα σκεπάσματα.
 • - επιτρέπει στον μυαλό να δημιουργήσει διάφορα σεξουαλικά σενάρια και να παίξει μαζί τους
 • - κανένας κίνδυνος εγκυμοσύνης
 • - δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν

Τα μειονεκτήματα των ροζ γραμμών είναι:

 • - δεν υπάρχει σωματική επαφή
 • - το υψηλό κόστος των κλήσεων
 • - ακούς, μιλάς όμως δεν αγγίζεις και η όλη κατάσταση μοιάζει ψεύτικη

Μερικές φορές ορισμένες φράσεις οι οποίες σε εσάς φαίνονται καταπληκτικές στον συνομιλητή σας ακούγονται γελοίες. Ανάλογα με την στιγμιαία διάθεση, της ιδιορρυθμίες του χαρακτήρα και της γνώσεις και ικανότητες του καθενός. "Γουστάρω να καρφώσω την χοντρή ψ*λή μου στης β*ζαρες σου" μπορεί για κάποιους να είναι άξεστο, χοντράδα και να αποτελέσει την προϋπόθεσή για την λήξη της τηλεφωνικής συνομιλίας. Για άλλους όμως μπορεί να διεγείρει και να είναι ένα σκαλοπάτι για κάτι διαφορετικό. Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές επιθυμίες.

Φθηνό ροζ τηλέφωνο

Οι σεξουαλικές συνομιλίες είναι απλώς άλλος ένα δημιουργικός τρόπο για να διατηρήσετε και να αναζωογονήσετε το ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που θέλουν να πειραματιστούν με την σχέση τους γνωρίζοντας άριστα τι ευχαριστεί ερωτικά τον άλλον. Το τηλεφωνικό σεξ πρέπει να είναι απρόβλεπτο, ξαφνικό με προετοιμασμένο όμως σενάριο τουλάχιστον από τον άντρα που να ξέρει που να οδηγήσει την κουβέντα έτσι ώστε να δώσει μέγιστη ερωτική ευχαρίστηση και στους δυο. Να θυμάστε ότι η χρήση επιθέτων και συγκεκριμένες εικόνες είναι το κλειδί σε κάθε λάγνα συνομιλία.

Η βαριά ανάσα στο τηλέφωνο δεν αρκεί για να δημιουργήσει την σωστή ατμόσφαιρα και χρειάζονται και άλλες γνώσεις για να πετύχετε άριστο τηλεφωνικό σεξ το οποίο θα σας μείνει αξέχαστο. Φυσικά στα φθηνά ροζ τηλέφωνα οι ποιότητα της υπηρεσίας δεν είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Η τιμή καθορίζει την ποιότητα και οι γυναίκες που έχουν ταλέντο στης ερωτικές συνομιλίες από τηλεφώνου απασχολούνται στης ακριβότερες γραμμές. Είμαι όμως σίγουρος ότι συνέχεια βγαίνουν καινούρια ταλέντα και μερικές φορές και στης φθηνές ροζ γραμμές μπορείς να ανακαλύψεις ωραίες γυναικείες φωνές που διατηρούν το επίπεδο της συζήτησης.

Τηλεφωνικό σεξ για ενήλικες

ροζ γραμμές Κορυδαλλός

Η μεγαλύτερη επιτυχία που έχει το τηλεφωνικό σεξ είναι ότι απελευθερώνει την φαντασία. Το μεγαλύτερο σεξουαλικό όργανο στο σώμα μας δεν είναι το πέος αλλά το μυαλό. Η δυνατότητες του για δημιουργία ερωτικών φαντασιώσεων είναι άπειρες και αν κάποιος έχει την διάθεση να εμβαθύνει και να πειραματιστεί με τον σώμα του αλλά και το σώμα του ερωτικού παρτενέρ θα διαπιστώσει με έκπληξη τον τεράστιο συνδυασμό δυνατοτήτων που έχει και δεν της γνωρίζει ή δεν της έχει ανακαλύψει ποτέ του.

Η λαγνεία δεν είναι αμάρτημα, αλλά ένας δρόμος χωρίς τέλος στα μονοπάτια της ηδονής και της δημιουργικής φαντασίας που σκοπό έχει να εξερευνήσει της τεράστιες και ατέλειωτες δυνατότητες του ανθρώπινου μυαλού. Δεν πρέπει να βάζετε όρια για όσο διάστημα διατηρείτε την συνομιλία στο ροζ τηλέφωνο. Αν έχετε δημιουργήσει της κατάλληλες συνθήκες εμπιστοσύνης μεταξύ σας και της κοπέλας στην ροζ τηλεφωνική γραμμή ο χρόνος προσθέτει ευχαρίστηση.

Σκεφτείτε τι θέλετε να σας κάνει η κοπέλα που δουλεύει στα σεξ τηλέφωνα και μην ντραπείτε να της το ζητήσετε. Συνήθως οι άντρες ζητάνε αυτά που τους λείπουν στην σχέση ή στον γάμο τους. Πεολειχία, γιατί η γυναίκα τους ντρέπεται ή συχαίνεται να τους κάνει, πρωκτικό σεξ, σεξ με δυο γυναίκες οι οποίες αρέσκονται να κάνουν λεσβιακό σεξ και απολαμβάνουν εκτός από την γυναικεία συντροφιά και την αντρική. Το παιχνίδι των ήχων στο ακουστικό συν την φαντασία που πλάθει την κοπέλα στην γραμμή όπως ακριβώς θέλουμε έχουν καταλυτική παρουσία για τον άριστο τελικό αποτέλεσμα που είναι ο αυνανισμός και η ατομική ικανοποίηση.

Όλες οι αναγραφόμενες χρεώσεις στα banner περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και τέλος σταθερής/κινητής τηλεφωνίας. Η υπηρεσίες απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικες & εξυπηρετούνται από τηλεφωνικό κέντρο. AMAZE εξυπηρέτηση πελατών: 2111885488.